به گزارش قدس آنلاین، محمد جهانتیغی با اشاره به اینکه توان افزایی مهارتی افراد در تحقق اقتصاد مقاومتی حائز اهمیت است گفت: در راستای اجرای آموزشهای فنی و حرفه ای در سکونتگاه های غیر رسمی استان دو هزار و ۳۳نفر در قالب ۳۲۰ هزار و ۶۱۸نفر –ساعت به متقاضیان ارائه شده و این مهم زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی و رفع بیکاری در بین جوانان خواهد بود .
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان افزود: آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای را ۱۸۱ نفر از برادران و ۱ هزار و ۸۵۲ نفر از خواهران ساکن سکونتگاههای غیر رسمی فرا گرفتند و از این طریق توانمند شدند.
وی تصریح کرد: رشتههای آموزش داده شده در سکونتگاههای غیر رسمی شامل دوزنده چادر و مقنعه، دوزنده کیف چرمی با دست، کاربر ورد، پارچه ساز تزئینی ، خیاط لباسهای سنتی، قلاب باف، خامه دوز، اتوماسیون اداری، تعمیرکار کولر آبی، انجام سرویس و نگهداری خودرو، نصب و سیم کشی تجهیزات مدارهای الکتریکی ساختمان است.
جهانتیغی خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای پیشرفت اقتصادی خودباوری و استفاده بهینه از ظرفیتهای بومی منطقه است و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در راستای ایجاد عدالت آموزشی و توسعه متوازن در شهرستانهای استان آموزشهای مهارتی را به سکونتگاههای غیر رسمی برای بهرهمندی از ظرفیتهای این مناطق گسترش داده است.
وی با اشاره به نقش آموزشهای فنی و حرفهای در اشتغالزایی جوانان فاقد مهارت عنوان کرد: همفکری، تعامل و همکاری دستگاههای متولی، توانمند سازی اقشار جامعه به ویژه قشر محروم دراشتغالزایی به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه تنها راه حل معضلات حاشیه نشینی و بیکاری است.
نظر شما